عملیات اکتشافی 13 محدوده معدنی در استان زنجان بر عهده ایمیدرو قرار گرفت

مدیر اجرایی طرح احیا، فعال سازی و توسعه معادن کوچک مقیاس سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران:

✅✅زنجان در حوزه اکتشاف مواد معدنی، یکی از معدود استان‌های کشور است که دغدغه اکتشاف معادن را با جدیت پیگیری می‌کند

به گزارش روابط عمومی انجمن صنایع و معادن سرب و روی ایران و به نقل از ایراسین، عباس جرجانی روز یکشنبه در نشست کارگروه استانی طرح احیا، فعال‌سازی و توسعه معادن کوچک مقیاس استان، افزود: استان زنجان از لحاظ وجود ذخایر فلزی و غیر فلزی جز استان‌های غنی کشور به شمار می‌رود که از ظرفیت اکتشافی خوبی برخوردار است.

این مسؤول گفت: استان زنجان در حوزه اکتشاف مواد معدنی، یکی از معدود استان‌های کشور است که دغدغه اکتشاف معادن را با جدیت پیگیری می‌کند.

مدیر اجرایی طرح احیا، فعال سازی و توسعه معادن کوچک مقیاس سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو ) گفت: هم اکنون عملیات اکتشافی ۱۳ محدوده معدنی در استان زنجان بر عهده این سازمان قرار گرفته است که در مرحله مطالعاتی و اجرایی قرار دارد.

جرجانی گفت: مزیت‌های مواد معدنی استان زنجان شامل سنگ آهن، طلا، سرب و روی، مس، سیلیس و بور است که قابلیت سرمایه گذاری‌های بزرگ را دارد.

وی خاطر نشان کرد: استان زنجان اولین استان در کشور بود که مزایده بسته‌های سرمایه گذاری را در سال ۱۴۰۲ برگزار و محدوده‌های مشخص شده را تعیین تکلیف کرد.

اهتمام جدی برای اکتشاف و راه اندازی واحد فرآوری ماده معدنی "بور" در استان زنجان

وجود ۹ معدن بور در استان زنجان

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان زنجان نیز در این جلسه، تاکید کرد: با توجه به اینکه استان زنجان جز معدود استان‌های کشور به شمار می‌رود که دارای معادن غنی بور است، هم اکنون اکتشاف و راه اندازی واحد فرآوری این ماده معدنی در استان در اولویت قرار دارد.

مجید گلشنی اظهار داشت: هم اکنون با توجه به اکتشافات صورت گرفته تنها در استان زنجان، معادن بور با این حجم وجود دارد که باید از این ظرفیت به نحو احسن استفاده شود.

وی افزود: بهره برداری از این معادن زمانی ارزشمند است که همراه با فرآوری باشد که در این راستا حمایت‌های لازم از سرمایه گذاران در این بخش صورت خواهد گرفت.

این مقام مسئول یادآور شد: با توجه به کمبود منابع انرژی، اولویت استان جهت اختصاص این منابع صرفاً برای راه اندازی صنایع استراتژیک و واحدهای فرآوری مواد معدنی استان خواهد بود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان با اشاره به وجود ۹ معدن بور در استان، خاطر نشان ساخت: احیا و فعالسازی معادن راکد از جمله اهداف توسعه بخش معدن استان است که در این راستا برگزاری مزایده‌ها با جدیت پیگیری می‌شود.

هم‌اکنون ۳۵۵ معدن در استان زنجان وجود دارد که ۲ هزار و ۹۷۸ نفر در آنها مشغول به کار هستند.

۹۶۱ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در بخش معدن استان در ۶ ماهه امسال محقق شد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود سه برابر افزایش دارد.

بر اساس گزارش ایرنا، معدن سرب و روی انگوران، یکی از بزرگ‌ترین تولیدکننده سرب و روی ایران و یکی از بزرگ‌ترین معادن سرب و روی خاورمیانه بوده که در شهرستان ماهنشان و در ۱۳۵ کیلومتری غرب شهر زنجان واقع شده است.


۱۴۰۳/۰۶/۲۰، ۱۰:۲۲:۴۲       185

Facebook    Google    LinkedIn    Twitter

گالری تصاویر