احیای واحدهای صنعتی راکد یکی از دستاوردهای دولت سیزدهم در زنجان
یسنا/زنجان یکی از بزرگترین واحدهای تولیدی در حوزه تولید نخ و پوشاک با دستور رئیسجمهور شهید و پیگیریهای استاندار زنجان در دی ماه ۱۴۰۲ احیاء و به بهرهبرداری رسید.
یک شرکت بزرگ پارچهبافی در سفر اول رییسجمهور به زنجان تعطیل بود که پس از پیگیریهای مکرر صورت گرفته و رفع بخشی از مشکلات آن، فاز اول این واحد بزرگ صنعتی در دور دوم سفر رییس جمهور به استان افتتاح شد.
سرمایهگذاری صورت گرفته برای این واحد را بالغ بر ۲۴ هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال است و این واحد، زمینه اشتغالزایی برای ۵۶۰ نفر را فراهم کرده است. با فعالیت فاز اول واحد تولیدی در حوزه پوشاک سالانه چهار هزار تن نخ پنبه پلی استر و پارچه جین در استان تولید میشود.
این شرکت یکی از بزرگترین مجموعهها در حوزه پوشاک کشور است که از زمان کلنگزنی تاکنون فراز و فرودهای بسیاری را تجربه کرده است تا جایی که حتی رئیسجمهور شهید در اولین دوره سفر خود به زنجان در آبان سال ۱۴۰۰ در نخستین بازدید از واحدهای تولیدی استان در این شرکت حضور یافته و بر حل مشکلات آن در کمترین زمان ممکن تاکید کرد.
پس از این بازدید و در سایه پیگیریهای متعدد در دولت سیزدهم، شرکت تولید نخ و پوشاک که بزرگترین مجموعه زنجیره ارزش پوشاک کشور است، به بار نشسته و همزمان با دور دوم سفر رییسجمهور شهید به استان زنجان شد.
این شرکت با سرمایهگذاری ارزی بالغ بر ۵۰ میلیون یورو و سرمایهگذاری ریالی بالغ بر یک هزار میلیارد تومان و بهمنظور تولید پارچه، رنگرزی، تکمیل و دوخت پوشاک صنعتی با پیشبینی تولید سالانه ۱۵ هزار تن نخ پنبه در شهرک صنعتی شماره یک زنجان مستقر شد اما به علت رفع نشدن تعهدات ارزی، با چالشهای متعددی مواجه شد.
به گزارش ایسنا، یکی از بزرگترین شرکتهای تولید نخ و پوشاک در ابهر در سال ۱۳۸۵ فعالیت خود را با هدف ایجاد زنجیره ارزشافزوده از پنبه تا پوشاک با بالاترین کیفیت آغاز به کار کرده است. این شرکت شامل بخشهای ریسندگی، بافندگی، مقدمات، رنگرزی و تکمیل، ایندیگو، گردباف، دوزندگی و شستوشو است که راهاندازی کامل این مجموعه عظیم نقش مهمی در جهت رشد و توسعه نساجی کشور خواهد داشت.
این کارخانه با ادغام ۹ کارخانه دیگر یک مکان و در زمینی به وسعت ۱۶ هکتار با به کارگیری به روزترین ماشینآلات روز دنیا و بهرهگیری از نیروهای متخصص و جوان و ظرفیت تولید سالیانه ۴ هزار تن نخ پنبه، ۱۰ میلیون مترمربع پارچه و ۴ میلیون عدد پوشاک در راستای رقابت در بازارهای جهانی راهاندازی شده است.
۱۴۰۳/۰۳/۱۲، ۱۰:۳۷:۱۰ 394